Műszaki szakfordítás

Kiemelt szakterületünk a műszaki szakfordítás. Ezen belül olyan komplex dokumentumok fordítását is vállaljuk, mint például a használati utasítások, gépkönyvek, eljárások és munkautasítások, biztonságtechnikai adatlapok, szerződések, megállapodások, szoftverek, pályázati anyagok, valamint az általános adatvédelmi rendeletek (GDPR) dokumentációi. Mindezek pontos és érthető tolmácsolása elengedhetetlen a nemzetközi üzleti és műszaki együttműködések során. Minden projektre, dokumentumra személyre szabott, egyedi árajánlatot készítünk, mely figyelembe veszi a dokumentum hosszát, jellegét, és a fordítás sürgősségét. Árajánlatunk részletesen tartalmazza a leütések vagy szavak számát, a nettó és bruttó árat, a vállalási határidőt, valamint a fordítás formátumát, biztosítva ezzel ügyfeleink számára a maximális átláthatóságot és megelégedettséget.

Hiteles fordítás

A hiteles fordítás elengedhetetlen része a közigazgatási eljárásoknak, ahol a dokumentumok hivatalos, jogilag elismert fordítása szükséges. Ez a folyamat magában foglalja a papír alapú iratok fordítását, biztosítva azok hitelességét és jogi érvényességét. A fordítás során az eredeti dokumentumokat pontosan, a kért nyelvre ültetjük át, majd mindezt lektoráljuk, hogy a végeredmény megbízható és hibátlan legyen.
Minden fordítást szakfordítói diplomával és több éves tapasztalattal rendelkező szakfordító végez. A kész fordítást anyanyelvi lektor ellenőrzi.

Egy jó tanács: Amennyiben az ügyfélnek nem áll szándékában az eredeti dokumentumot a hiteles fordításhoz csatolni és attól esetleg véglegesen megválni, akkor célszerű az eredeti dokumentumról közjegyző által hitelesített fénymásolatot készíteni és azt mellékelni a fordításhoz. Ilyen esetekben a közjegyző által a fénymásolat hátoldalára tett nyilatkozatot is lefordítjuk.

Jogi szakfordítás

A jogi szakfordítás különösen fontos a közjegyzők, ügyvédek, jogászok, vállalatok, vállalkozások és magánszemélyek számára egyránt. Ezen szolgáltatásunk főként olyan dokumentumokra terjed ki, mint az adásvételi szerződés, üzletrész adásvételi szerződés, bérleti szerződés, megbízási szerződés, szolgáltatói szerződés, munkaszerződés, vállalkozói szerződés, alvállalkozói szerződés, hitelszerződés, lízingszerződés, valamint különféle jogi eljárásokhoz kapcsolódó dokumentumok, mint a periratok, bírósági és rendőrségi iratok, határozatok, valamint jegyzőkönyvek fordítása. Szolgáltatásaink során kiemelt hangsúlyt fektetünk a jogi terminológiák pontos és érthető használatára, valamint a jogi szövegek speciális nyelvi sajátosságainak megértésére, hogy ügyfeleinknek minden körülmények között megfelelő és pontos fordítást biztosíthassunk.

IRODA

Székesfehérvár

Zámoly utca 10.
SZÉKHELY:
Csongrád, Dózsa György tér 1/A
+36-70/884-7008 info@angolforditoiroda.huÜZENJ NEKÜNK

csatlakozz hozzánk fordítónak

Add meg adataidat, hogy felkereshessünk!
Jelentkezés Fordítónak
licenseusersbubblerocket