• személyre szabott
    ÉS EGYEDI kiscsoportos

    szakmai angol nyelvoktatás

A kiscsoportos szakmai angol nyelvoktatásunk egyedi és személyre szabott tanulási élményt kínál, ahol 2-3 fős csoportokban történik a tanulás. Ez a formátum lehetővé teszi, hogy minden résztvevő részletes és egyénre szabott figyelmet kapjon, miközben a csoportdinamika előnyeit is élvezheti.
Szakmai angol nyelvoktatásunk során különös hangsúlyt fektetünk a szakmai szókincs bővítésére és a gyakorlati kommunikációs készségek fejlesztésére, legyen szó akár üzleti, gazdasági, logisztikai vagy EU-szakterminológiáról.

Az emeltszintű érettségire való felkészítésünk során pedig kifejezetten az érettségi követelményekre és vizsgaformátumokra fókuszálunk, biztosítva, hogy a tanulók magabiztosan és sikeresen vehessék az akadályokat.


A kiscsoportos formátum előnye, hogy lehetőséget nyújt a tanulóknak az interaktív tanulásra és a tudásuk folyamatos gyakorlati alkalmazására, így maximális hatékonysággal fejleszthetik nyelvi képességeiket.

csatlakozz hozzánk fordítónak

Add meg adataidat, hogy felkereshessünk!
Jelentkezés Fordítónak
graduation-hatlicensebubblerocket linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram